Молоді поліцейські виміряли зміст токсичних речовин у харчових продуктах

Цього тижня в рамках семінарського заняття «Безпека життєдіяльності та охорона праці» курсанти 104 взводу разом з доцентом кафедри професійних та спеціальних дисциплін Зурабом Болоташвілі дали гігієнічну оцінку якості води та перевірили зміст токсикантів в харчових продуктах, які є основою життєдіяльності людини в сучасному суспільстві.

 

Хлопці та дівчата докладно розглянули епідеміологічне значення води, джерела й види забруднень, проблеми екологічного стану водойм Луганщини. Молоді поліцейські обговорили питання шкоди нітратів та їх вплив на здоров’я людини,  забруднення продуктів харчування пестицидами, нормування безпеки товарів народного споживання тощо. В кінці заходу курсанти набули нові навички визначення вмісту нітратів в харчових продуктах.